Kunden i centrum – Fra ide til produkt

Alle vores opgaver starter og slutter med kunden! Og hos LYNDDAHL TELECOM udvikler vi rørløsninger ud fra kundens ønsker og behov. Derfor indgår vi gerne som sparringspartner og så tidligt i processen som muligt, for at vores erfaringer i at udvikle og producere totale rørløsninger kan komme kunden til gode.

Vi ved, at alle rørløsninger kræver individuel tilpasning. Derfor vægter dialogen med kunden højt, fordi vi kan opfylde næsten alle kundeønsker og behov, hvis vi kender dem. Vi kender efterspørgslen på markedet, og, uanset om du har brug for mikrorør eller kabelrør, kan vi levere rørløsninger, der følger dine ønsker og lever op til markedets krav og standarder.

Vi stræber efter at etablere et tæt samarbejde med vores kunder, så vores primære kompetencer indenfor produktudvikling, produkttilpasning og kundetilpassede løsninger kan udnyttes optimalt. På den måde opnår vi en dynamik, som skaber kreative og effektive løsninger, der tager udgangspunkt i vores kunders behov og ideer samt i vores erfaringer.

Vi tilbyder kundetilpassede logistikløsninger

Vi værdsætter effektivitet. Det gør vores kunder også. Derfor skal det være nemt for vores kunder at modtage materialer fra os, ligesom det skal være nemt at skille sig af med overskydende materialer igen.

Når du bestiller en totalløsning hos os, sørger vi for logistikken omkring levering af dine materialer. Vi leverer på byggepladserne lige der, hvor materialerne skal anvendes, og vi afhenter overskydende materialer, så du ikke skal have besværet med at skille dig af med dem.

Det er både en service til dig som kunde, men også en del af vores miljøpolitik.

Kontakt

Kontakt os i dag for en uforpligtende samtale om dine projekter.

Kontakt