Energiselskaber til stærkstrømindustrien

Hos LYNDDAHL TELECOM leverer vi komplette rørløsninger til energiselskaber i stærkstrømsindustrien. Vi har udviklet konceptet One-Stop-Shopping, hvor du som energiselskab kun behøver at henvende dig ét sted for at få alle de materialer, du skal bruge for at lave en komplet rørinstallation.

Hos os kan du bestille alle materialer til din rørløsning – rør, dækplast, brønde, fittings med mere. Når du har bestilt hos os, skal du heller ikke bekymre dig om den yderligere logistik. Vi leverer materialerne på stedet lige der, hvor de skal anvendes. Og vi kan afhente overskydende materialer, så du slipper for at skulle skille dig af med restaffaldet.

Vores stærke produktionsafdeling kan producere rør og tilbehør i præcist de mål, du skal bruge. Og vi har kapaciteten til at producere større rør, fra 32 mm til 315 mm, hvis entreprisen kræver dette.

Kundernes behov er altid forskellige. Enhver rørløsning skal tilpasses det miljø og omgivelser, det skal graves ned i, og den skal kunne opfylde alle krav og behov. Derfor sparrer vi altid med kunden, før vi sætter produktionen i gang. Det gør vi for at kunne producere den helt rette løsning. Kort sagt, vi lytter til dig som kunden og udvikler og producerer helt og holdent efter dine ønsker og behov.

Med LYNDDAHL TELECOM får du en effektiv samarbejdspartner med masser af brancheerfaring, der tilbyder totalløsninger, som er tilpasset dine behov, og som lever op til markedets standarder.

Kontakt

Kontakt os i dag for en uforpligtende samtale om dine projekter.

Kontakt