Om LYNDDAHL TELECOM

LYNDDAHL TELECOM er en nystartet virksomhed, der udvikler, producerer og leverer komplette rørløsninger til fiberoptiske installationer til hele telecom industrien – både nationalt og globalt.

Med LYNDDAHL TELECOM får du en effektiv samarbejdspartner med masser af brancheerfaring, der tilbyder totalløsninger, som er tilpasset dine behov og som lever op til markedets standarder.

Du får over 30 års erfaring fra lyslederbranchen og rørbranchen ét sted, og vores primære kompetencer er produktudvikling, produkttilpasning og individuelle løsninger. Vi er bevidste om, at fiberoptiske installationer ikke er éns, og derfor sætter vi dialogen med dig højest, når vi skal påbegynde et projekt.

Den tidlige dialog og løbende sparring med dig som kunde giver os det rette billede af din installation og ideerne til at løse det. Det gør os i stand til at udvikle individuelle rørløsninger, der lever op til dine ideer fra tegnebrættet. Sammen med vores stærke produktionsafdeling, der er bygget med den nyeste teknologi specifikt til at producere mikrorørsløsninger, fremstiller vi produktløsningerne, der passer til dine ønsker og behov.

Vi er leverandør til den globale og nationale telecom industri, hvor vi primært leverer komplette rørsystemer til energiselskaber, teleselskaber, FTTH-projekter, entreprenører samt private og offentlige.

Med os som leverandør af dine rørløsninger behøver du kun at henvende dig et sted.

 

Vores korte kommandovej er vores styrke

Ligesom al vores produktudvikling og salg foregår på vores hovedkontor i Ribe, Danmark, producerer vi også alle vores produkter i Danmark. Nærmere betegnet hos Lynddahl Plast, der har mange års erfaring fra plastindustrien og skræddersyede plastløsninger.

Den korte afstand fra hovedkontoret til produktionen giver os muligheden for at følge produktionen tæt, så intet overlades til tilfældighederne.

Kontakt

Kontakt os i dag for en uforpligtende samtale om dine projekter.

Kontakt